wat is webdesign
Webdesign en webdevelopment.
Waarschijnlijk heb je de termen webdesign en webdevelopment wel eens gehoord, maar wat is eigenlijk het verschil? De term webdesign verwijst vaak naar het hele proces van het maken van een website, dus ook het programmeren van de website. Maar webdesign is eigenlijk het grafisch concept van de website.
wasmachine
Webdesign Wikipedia.
Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites in het internet, maar de term wordt regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch ontwikkelen van websites als onderdeel wordt gezien. Omdat deze twee onderdelen regelmatig niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan ook een verdeling worden gemaakt tussen webdesign, dat zich voornamelijk richt op de front-end van websites, en webdevelopment webontwikkeling wat zich op de backend, of technische realisatie ervan richt.
betsson casino
Webdesigner.
Wat zijn webstandaarden? Op Webwijsheid worden de belangrijkste begrippen uit de wereld van het webdesign helder en duidelijk uitgelegd. Het World Wide Web Consortium W3C is een organisatie die de webstandaarden voor het World Wide Web ontwerpt, zoals HTML, XHTML, XML en CSS.
amerika
Website begrippen. Wat betekent dat? Impress-webdesign.
verkooptrainingen
Wat is webdesign.
Webdesign is het maken van een website. Hierbij heb je eigenlijk twee onderdelen: webdesign en webontwikkeling. Webdesign versus webontwikkeling. Webdesign houdt alles in wat draait rond het grafische aspect. Vaak maken webdesigners gebruik van programmas als Photoshop en Fireworks om het grafisch design van een site te maken.
Wat is Modern Webdesign?
Waar het om gaat is dat een site altijd in harmonie is met datgene wat met de site moet worden bereikt doelen en met de mensen die de site moeten bezoeken doelgroep. Dit artikel is gepubliceerd in Webdesign algemeen en heeft de tags accessibility, gebruiksvriendelijkheid, modern webdesign, toegankelijkheid, usability, webdesign, webrichtlijnen, webstandaarden.
Wat is Responsive Webdesign RWD? Internetpaleis.
Selecteer een pagina. Wat is responsive webdesign? Kort gezegd, past een responsive webdesign RWD zich automatisch aan, wanneer de schermresolutie schermgrootte veranderd. Het grote voordeel hiervan is, dat je website op zowel een mobiele telefoon, als een tablet als op een gewone monitor goed leesbaar is.
Wat is webdesign? Lees dit artikel over webdesign. Dialogus.nl.
Omdat deze twee aspecten regelmatig door verschillende personen worden uitgevoerd wordt er onderscheidt gemaakt tussen webdesign, dat zich richt op de voorkant van websites, en webdevelopment webontwikkeling wat zich op de achterkant de technische realisatie. Webdesign is mensenwerk. Het bouwen van een website is iets uit niets maken.

Contacteer ons